Welkom op de website van WING CHUN KUNG FU Amsterdam

kung fu schoolhead quartertraining zaaltraining wooden dummy

Wing Chun Kung Fu helpt u gewicht verliezen:
Met onze lessen kunt u grote veranderingen in uw lichaam verwachten. U verbrandt veel calorieën, versterkt uw spieren en uw stofwisseling verbetert. En als u lang genoeg mee traint kunt u zelfs het wasbordje krijgen dat iedereen graag wil!

Wing Chun Kung Fu verbetert uw gezondheid:
Onze Kung Fu lessen verbeteren uw algemene gezondheid. U ademt beter, slaapt beter en voelt meer energie gedurende de gehele dag. U zult er achter komen dat uw weerstand tegen griep en verkoudheid toeneemt. En word u toch ziek, dan zult u aanzienlijk sneller herstellen.

Wing Chun Kung Fu geeft u een positieve instelling:
Onze programma’s zijn speciaal ontworpen om positiviteit te geven en u te blijven inspireren. We houden u gemotiveerd en werken samen aan uw progressie mede doordat u zelf steeds doelen stelt. Ons leraren team staat klaar om u naar een hoger niveau te brengen. Wij verzekeren u dat u na elke les thuis komt vol enthousiasme, versterkte motivatie en nieuwe kennis.

Met Wing Chun Kung Fu ontwikkelt u zelfvertrouwen:
Volwassenen die Wing Chun lessen volgen bij Sifu Sergio's IWKA ontwikkelen meer zelfvertrouwen. U wordt aangemoedigd om door te zetten. U zult zien dat u daardoor meer kunt dan u voor mogelijk hield. Verbeterd zelfvertrouwen leidt tot betere prestaties op het werk, een betere groep vrienden en betere prestaties bij activiteiten in het algemeen. Uw verbeterde zelfvertrouwen helpt u met een positievere kijk de uitdagingen van het leven aan te gaan.

Wing Chun Kung Fu leert u, om uzelf instinctief en effectief te kunnen verdedigen:
Kung Fu is een consequente vechtsport, die bescherming biedt tegen agressie in de meest doeltreffende vorm, in een zo kort mogelijke tijd. Leer met de principes van dit systeem reflexmatig te vechten om u zo werkelijk te kunnen verdedigen.

aanmelden

Wing Chun Kung Fu leert u zelfverdediging:
Sifu Sergio's unieke Wing Chun Kung Fu programma’s leren u twee vormen van zelfverdediging.

De eerste vorm is fysiek :U verbetert uw kracht, flexibiliteit, en algemene gezondheid. Daarnaast leert u te slaan met ongekende kracht en effectiviteit. Hopelijk hoeft u nooit te vechten maar mocht de situatie zich voordoen, dan is het beter als iedereen weet hoe hij zichzelf kan beschermen.

De tweede vorm is innerlijk: Door middel van het speciale RFP (ritual fight program) leren onze leerlingen o.a. gevaar te herkennen en gevaarlijke mensen, plaatsen en activiteiten te vermijden. Deze tweede vorm van zelfverdediging is misschien wel de meest waardevolle.


Wing Chun Kung Fu

Een stukje geschiedenis
Kung Fu is een Chinese vechtkunst die stamt uit de beroemde zuidelijke
Shaolin tempel. Verschillende trainings zalen in de tempel droegen de naam
Kung Fu Dim (eeuwige lente hal) waarnaar de stijl in de daarop volgende
generaties werd vernoemd Kung Fu Kuen (eeuwige lente vuist).
De stijl werd generaties lang, na het afbranden van de Shaolin tempel in
het geheim doorgegeven in clans en families.
In de jaren vijftig werd het toegankelijk voor het normale publiek in Hong Kong.


“Voor ik bij het IWKA van Sergio Iadarola trainde, stelde ik veel grenzen aan mijn eigen kunnen. Nu ben ik veel zekerder in wat ik kan. Ik kom nu ook over als iemand die de klus kan klaren."
Mensen zien echt het verschil aan mij. Ik ben nu veel gelukkiger. Ik ben 26 en mijn ouders zeggen dat ze het haast niet kunnen geloven hoe ik veranderd ben. Ik heb nu een nieuwe baan als account manager. Ik krijg beter betaald en geef ook leiding aan meerdere mensen. (Het feit dat ik ook iemand tegen kan houden die mij aan wil vallen is gewoon een extra bonus.)

Jan de Vries - Amsterdam"Ik heb bij vele vechtkunst scholen getraind, maar deze staat echt op éénzame hoogte".

David de Groot"Vanaf het eerste begin ben ik alleen maar enthousiaster geworden over de trainingsopzet van IWKA. De opvolgende basisvormen met de bijbehorende oefeningen grijpen op elkaar in en vergroten de controle en effectiviteit van alle bewegingen. Dit is direct na de eerste training merkbaar en is nu na 2 jaar trainen nog steeds aan de gang. Denk aan een beter evenwicht en snellere en nauwkeurigere bewegingen; erg leuk om dat ook in je dagelijkse leven op te merken en toe te passen.".

Max Houtman

aanmelden

Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen


Ik ben Merijn Merbis. Ik ben een klein jaar lid, Het werkt eigelijk alleen maar je niet terug deinst, je moet echt naar voren en dat is als ware een levensprincipe want als je terugdeinst wordt het selfverfilling prophecy gaan ook dingen mis maar als je naar voren gaat dan dan kan je ook echt iets bereiken. Het doelgerichte wordt erg gestimuleerd. Ik merk zelf ook in de lessen als mensen wat angstig zijn dat de oefeningen ook niet goed gaan, een manier om over die angst heen te komen is proberen toch er doorheen en naar voren. Het doelgerichte en focus samen met de beweging is het een hele goede combinatie. Dus je hebt een emotionele kant plus de bewegings kant dat versterkt elkaar, dat kan elkaar versterken in de positieve richting en dat vind ik een gunstig aspect van Wing Chun Kung Fu

Persoonlijk verhaal van Merijn Merbis, kinderpsycholoogVoor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen


Kungfu betekent voor mij, het geeft mij positieve energie. Ook als we aan het trainen zijn, het verhoogt je weerstand, het brengt je innerlijke kracht en dat brengt weer mee, dat je innerlijk tot rust kan komen. Je voelt..bent niet meer zo opgejaagd en dat is het positieve.

Persoonlijk verhaal van Frans Krieger


Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen


Mijn naam is Nils, ben lid van de Wing Chun Kung Fu organisatie van Sifu Sergio sinds februari. Er zijn meerdere redenen waarom ik gekozen heb om hier aktief te gaan sporten en vooral te gaan werken aan mezelf, zo zie ik het, beter in mijn lijf zitten, zelfvertrouwen en wat ik doe in het bedrijfsleven. Ik heb een zeer drukke baan. Het mensen leren bijbrengen.... het fantastisch mooie deel van doelen realiseren om verder te komen in het leven, om rechtop te staan waar je eerst krom stond.

Persoonlijk verhaal van Nils Gosman

aanmelden

Proefles Wing Chun
Wekelijks is er de mogelijkheid om in Amsterdam deel te nemen aan een vrijblijvende en gratis Wing Chun Kung Fu proefles. De proeflessen beginnen eerder dan de reguliere les en worden
in klein groepsverband gegeven om zo een persoonlijke benadering te waarborgen.
Tijdens de proefles wordt het Wing Chun Kung Fu duidelijk gemaakt door het trainen van verschillende basis oefeningen, theorie behandeling en de mogelijkheid om vragen te stellen.

IWKA HeadQuarter - Da Costastraat 6-8, 1053 ZB Amsterdam.

Op de volgende manieren kunt u het IWKA HQ Amsterdam bereiken.


Openbaarvervoer:
IWKA HQ Amsterdam is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer; nl. bus, tram en trein.

Parkeergelegenheid in de buurt:
In de Da Costastraat en de straten daar omheen kunt u tegen betaling uw auto parkeren.

Europarking Amsterdam:
Twee straten vanaf de sportschool IWKA HQ Amsterdam bevindt zich een parkeergarage waar u tegen betaling uw auto kunt parkeren.

 
gm cheng kwong
Sifu Sergio Iadarola tijdens prive
lessen van GM Cheng Kwong
gmleungting
Sifu Sergio Iadarola na prive
lessen van GM Leung Ting

Wat men van een Wing Chun les kan verwachten?
Wing Chun studenten trainen in groepen, maar altijd met individuele aandacht.

Wing Chun leraren geven hun kennis in een ongedwongen en ontspannen sfeer aan hun studenten door. Een nieuwe student gaat vooral naar een Wing Chun-school zelfverdediging te leren. Een beginnende student moet daarom op weg naar huis, na zijn eerste Wing Chun-les, zichzelf al beter kunnen verdedigen.

In het begin wordt dus niet zozeer de vechtkunst, de filosofie en de pracht van het Wing Chun-systeem geleerd, maar meer de bewegingen waarvan de effectiviteit zich steeds heeft bewezen. Op elke Wing Chun IWKA school over de hele wereld wordt dit programma op dezelfde manier onderwezen, zodat iedereen de best mogelijke voorbereiding heeft voor een gebeurtenis die hopelijk nooit plaats vindt.

 

Heb je interesse in een Gratis proefles
Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak
Amsterdam HQ is een fulltime Academie
met de mogelijkheid om elke dag te trainen

Gratis Proefles
* Email
Voornaam
* Achternaam
* Leeftijd
* Tel:/mobiel
* Postcode
Aanmelden voor de nieuwsbrief
* =verplicht

Full time Academy een klein stukje China in hartje Amsterdam!