Welkom op de website van WING CHUN KUNG FU Amsterdam

schoolhead quartertraining zaalwooden dummy


Wat doe je als je aangevallen wordt door een man

Laat mij u uitleggen hoe ik mijn ergste angsten overwon,
(en hoe ik daardoor meer zelfvertrouwen terug kreeg)

Het was op een zaterdag in december... de tijd van het jaar dat het om 17.00 donker is. Ik was lopend op weg naar huis nadat ik kerstinkopen had gedaan. Plotseling kwam er vanuit het donker een man op me afgerend en probeerde me aan te randen. Vanaf die dag voelde ik me uiterst ongemakkelijk in het donker... zelfs in mijn eigen straat. En wat nog erger was, voor het eerst in mijn leven was ik doodsbang voor vreemden.

Ik begon met een gratis proefles en voelde dat ik hier op de juiste plek was. Bij de lessen die volgden was het of die 15 jaar angst stukje bij beetje van me afvielen. Ik kreeg weer zelfvertrouwen. De effecten van mijn Wing Chun Kung Fu lessen bij Sifo Sergio waren ook merkbaar op andere gebieden in mijn leven. Op mijn werk laat ik mij niet meer overdonderen door lastige klanten, gewoon omdat ik weet dat ik ze fysiek en mentaal aankan!

Jannie Block - Amsterdam

Met Wing Chun Kung Fu ontwikkelt u zelfvertrouwen:
Volwassenen die Wing Chun Kung Fu lessen volgen bij Sifu Sergio's ontwikkelen meer zelfvertrouwen. U wordt aangemoedigd om door te zetten. U zult zien dat u daardoor meer kunt dan u voor mogelijk hield. Verbeterd zelfvertrouwen leidt tot betere prestaties op het werk, een betere groep vrienden en betere prestaties bij activiteiten in het algemeen. Uw verbeterde zelfvertrouwen helpt u met een positievere kijk de uitdagingen van het leven aan te gaan.


Wing Chun Kung Fu leert u, om uzelf instinctief en effectief te verdedigen:

Wing Chun Kung Fu is een vechtsport, die bescherming biedt tegen agressie in de meest doeltreffende vorm, in een zo kort mogelijke tijd. Leer met de principes van dit systeem reflexmatig te vechten om zo jezelf werkelijk te kunnen verdedigen.

aanmelden

Wing Chun Kung Fu leert u zelfverdediging:
Sifu Sergio's unieke IWKA programma’s leren u twee vormen van zelfverdediging.

De eerste vorm is fysiek: U verbetert uw kracht, flexibiliteit, en algemene gezondheid. Daarnaast leert u te slaan met ongekende kracht en effectiviteit. Hopelijk hoeft u nooit te vechten maar mocht de situatie zich voordoen, dan is het beter als iedereen weet hoe zij zichzelf kan beschermen.

De tweede vorm is innerlijk:
Door middel van het speciale RFP (ritual fight program) leren onze leerlingen o.a. gevaar te herkennen en gevaarlijke mensen, plaatsen en activiteiten te vermijden. Deze tweede vorm van zelfverdediging is misschien wel de meest waardevolle.

Wing Chun Kung Fu verbetert uw gezondheid:
Onze Wing Chun Kung Fu lessen verbeteren uw algemene gezondheid drastisch. U ademt beter, slaapt beter en voelt toegenomen energie levels gedurende de gehele dag. U zult er achter komen dat uw weerstand tegen griep en verkoudheid toeneemt. En wordt u toch ziek, dan zal u aanzienlijk sneller herstellen.

Wing Chun Kung Fu geeft u een positieve instelling:
Onze programma’s zijn speciaal ontworpen om positiviteit te geven en u te blijven inspireren. We houden u gemotiveerd en werken samen aan uw progressie mede doordat u zelf steeds doelen stelt. Ons leraren team staat klaar om u naar een hoger niveau te brengen. Wij verzekeren u dat u na elke les thuis komt vol enthousiasme, versterkte motivatie en nieuwe kennis.

Wing Chun Kung Fu helpt u gewicht verliezen:
Met onze lessen kunt u grote veranderingen in uw lichaam verwachten.
U verbrandt veel calorieën, versterkt uw spieren en uw stofwisseling verbetert.

aanmelden


Wing Chun Kung Fu

Wing Chun Kung Fu leert je, je angst te controleren en jezelf instinctief en effectief verdedigen, voor jong en oud - met en zonder wapens!

Een stukje geschiedenis
Kung Fu is een Chinese vechtkunst, die stamt uit de beroemde zuidelijke Shaolin ttempel. Verschillende trainings zalen in de tempel droegen de naam Kung Fu Dim (eeuwige lente hal) waarnaar de stijl in de daarop volgende generaties werd vernoemd Kung Fu Kuen (eeuwige lente vuist). De stijl werd generaties lang, na het afbranden van de Shaolin tempel in het geheim doorgegeven in clans en families. In de jaren vijftig werd het toegankelijk voor het normale publiek in Hong Kong.

Wat u van een Wing Chun Kung Fu les kan verwachten?
Kung Fu studenten trainen in groepen, maar altijd met individuele aandacht.

Wing Chun leraren geven hun kennis in een ongedwongen en ontspannen sfeer aan hun studenten door. Een nieuwe student gaat vooral naar een Kung Fu school om zich veiliger te voelen. Een beginnende student moet daarom op weg naar huis, na zijn eerste Kung Fu les, zichzelf al beter kunnen verdedigen.

In het begin wordt dus niet zozeer de kunst, de filosofie en de pracht van het Wing Chun Kung Fu-systeem geleerd, maar meer de bewegingen waarvan de effectiviteit zich steeds heeft bewezen. Op IWKA-scholen over de hele wereld wordt dit programma op dezelfde manier onderwezen, zodat iedereen de best mogelijke voorbereiding heeft voor een gebeurtenis die hopelijk nooit plaats vindt.

 

"Ik voelde mij altijd onveilig in de late uurtjes op straat. na een jaar les van Sifu Sergio is dat drastisch verandert".

Daphne Ornek


"Ik wilde iets doen om in vorm te komen. Ik was ooit begonnen met fitness, maar dat hield ik niet lang vol. Pas toen ik bij het IWKA Wing Chun Kung Fu ging doen, vond ik wat ik nodig had om door te zetten. Het was eigelijk heel simpel. Ik had gewoon mensen nodig om het mee samen te doen. De training is één groot sociaal gebeuren. Het voelt als een grote familie die blij is om je te zien. Ik heb veel vrienden gemaakt die ik ook buiten de les zie.

Francis Azziz - Amsterdam


Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen

Sabine Koning over het trainen in de HQ School in Amsterdam


Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen

Hello I'm Jane Harvey I'm from England originally, I've been in Amsterdam for a long time I discovered this school through a leaflet that I found at the Tropen museum and it kind of sat on my table for six weeks or so and then I found it again and say YES. the psychological site of Wing Chun Kung Fu and the mental site, spiritual site helps a lot. It gives me confidence, where I was beginning to become a little bit afraid, I gained strength I Ithink I'm less afraid, and I can face things much better

Persoonlijk verhaal van Jane Harvey, 59jaar


Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen

"Ik vind het een hele leuke ontspannen sfeer, ik vind de mensen allemaal heel erg aardig. Het is me opgevallen dat er allemaal mensen opzitten waar je in eerste instantie niet van verwacht dat ze op Kung Fu zitten..... elke les leer je meer"

Elisah Jacobs (24)-Amsterdam

aanmelden

Proefles Wing Chun Kung Fu
Wekelijks is er de mogelijkheid om in Amsterdam deel te nemen aan een vrijblijvende en gratis Wing Chun Kung Fu proefles. De proeflessen beginnen eerder dan de reguliere les en worden in klein groepsverband gegeven om zo een persoonlijke benadering te waarborgen. Tijdens de proefles wordt het Wing Chun Kung Fu duidelijk gemaakt door het trainen van verschillende basis oefeningen, theorie behandeling en de mogelijkheid om vragen te stellen.

handtekening

 

 

IWKA HeadQuarter - Da Costastraat 6-8, 1053 ZB Amsterdam.

Op de volgende manieren kunt u het IWKA HQ Amsterdam bereiken.


Openbaarvervoer:
IWKA HQ Amsterdam is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer; nl. bus, tram en trein.

Parkeergelegenheid in de buurt:
In de Da Costastraat en de straten daar omheen kunt u tegen betaling uw auto parkeren.

Europarking Amsterdam:
Twee straten vanaf de sportschool IWKA HQ Amsterdam bevindt zich een parkeergarage waar u tegen betaling uw auto kunt parkeren.

gm cheng kwong
Sifu Sergio Iadarola tijdens prive
lessen van GM Cheng Kwong
gmleungting
Sifu Sergio Iadarola na prive
lessen van GM Leung Ting

Heb je interesse in een Gratis proefles
Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak
Amsterdam HQ is een fulltime Academie
met de mogelijkheid om elke dag te trainen

Gratis Proefles
* Email
Voornaam
* Achternaam
* Leeftijd
* Tel:/mobiel
* Postcode
Aanmelden voor de nieuwsbrief
* =verplicht

Full time Academy een klein stukje China in hartje Amsterdam!